top of page

ronny dybfest

Jeg har hatt et allsidig yrkesliv der jeg har prøvd litt forskjellig. I grove trekk: snekker, 15 år i forsvaret, Brannmann +++. Har mange forskjellige hobbyer som: Friluftsliv/turer, dykking, skyting, jakt og seiling.

Jeg har vokst opp med båt i familien og blant annet seilet 4 sommere i Hellas og 2 i Kroatia pluss en god del fra Trøndelag til Lofoten.

Seilinteressen har økt med årene og ble mer tydelig i voksen alder. Jeg bestemte meg i 2018 for å prøve å jobbe freelance, for å kunne jobbe med noe jeg likte og for å ha muligheten til å bestemme min arbeidsdag/tempo selv. I 2019 mistet jeg min beste turvenn gjennom 10 år, min Alaskan Malamute tispe (Inca). Jeg følte et tomrom ganske fort og meldte meg inn på en side som kaltes for Turvenn.no. Der traff jeg Monica og jeg vil si det var full klaff med tanke på interesser, livsstil og ønske om å følge drømmene sine. Pga. covid situasjonen som oppstod ble firmaplanene satt litt på vent. Jeg har de 2 siste årene freelancet og leid meg ut som skipper til forskjellige firma i sommersesongen. Men nå har vi realisert planene våre og er klare for nye utfordringer med å skape vår egen arbeidsplass der vi trives best, ut på tur! Ser frem til å treffe deg på våre turer, dele av mine erfaringer og bli bedre kjent med deg og din historie og drømmer.

Mvh. Ronny Dybfest

Raido Journeys Ronny Dybfest
Om oss: About Us
300720512_768315534407002_2139137000088852797_n_edited.jpg

monica damli arntzen

Trives best ute...over vann, under vann eller på en fjelltopp.

I de siste årene har jeg valgt å ikke jobbe fulltid,

for å få mer tid til de tingene som gir meg glede her i livet.

I tillegg til min jobb som butikkmedarbeider,

er jeg også yogalærer og har mitt eget lille yogastudio i "låven" vår.

Ellers liker jeg å drive med klatring, fridykking, kajakkpadling, ski, og er det for kaldt og mørkt ute er gruppetimer favoritten.

Jeg har en aktiv livsstil og er stadig på jakt etter nye eventyr, MEN samtidig elsker jeg stillheten og roen som naturen gir meg.

Alt handler om balanse, man trenger både aktivitet og hvile.

"The body benefits from movement, and the mind benefits from stillness." 

Den moderne verden har distansert mennesker fra naturen, men naturen er så viktig for vår fysiske og psykiske helse.
Jeg ønsker å dele fantastiske naturopplevelser med deg, og vise deg alt det magiske naturen har å by på!


 

  • Instagram
raido journeys
RaidoJourneys

"Raido is the rune of travel and manifistation. It is said that it is easier to speak of travel than it is to do the travelling. Hold Raido and be aware of your thoughts and how they manifest in the world aruond you.

It represents travel, both in physical terms and those of lifestyle direction.

The rune predicts a Journey, vacation, relocation, evolution, change of place or setting.

It allows seeing a larger perspective. Seeing the right move for you to make and deciding upon it.

It symbolizes personal rhythm, world rhythm and the dance of life".

 

 

Vi er inspirert av vikinghistorie og spesielt den spirituelle delen og den dype tilknytningen vikingene hadde til naturen og skaperverket. Vår signatur tur går i vikingenes farvann mot vest.

Fra Ørlandet og ut mot Shetland, Orkenøyene og Færøyene. Denne turen legger vi vekt på vikinghistorie og historiske plasser, i tillegg til vanlige turopplevelser.

Våre turer handler litt om å komme seg bort fra stress, mas og A4 livet. Vi oppfordrer til å se minst mulig på klokka og kanskje til og med ta en digital "detox" mens du er på tur med oss! Vi tilstreber å ligge mest mulig for anker og minst mulig i havner, de kan være både trange og bråkete, men vi tar selvfølglig en stopp der vi har behov for det.

Vi håper også du kan lære noe av oss på turen, om det er seiling, navigering, knuter, fisking, sløying, sette pris på naturen og opplevelsene og utfordringene den gir oss. Ta tilbake det nysgjerrige og nære menneske som kanskje har kommet litt bort i den digitale og travle verden. vi ser også fram til å lære av dine historier, tanker og erfaringer.

bottom of page